Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ Ε.Ε.Σ. - ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

 

Δελτίο Τύπου

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ Ε.Ε.Σ. - ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ


Φλώρινα/Lerin - 6 Αυγούστου 2009


Το κόμμα μας δέχθηκε πρόσκληση να συμμετέχει σε ολιγόλεπτη εκπομπή-συζήτηση στο κανάλι ALFA στη πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Σας» στις 2 Ιουνίου 2009 με δημοσιογράφο τον κ. Αυτιά. Ήταν η μόνη και μοναδική φορά, που συμμετείχε σε τηλεοπτικό πάνελ εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου, όπου αποκαλύφτηκε η ελληνική θέση σε ότι αφορά την ολοκληρωτική πολιτική εναντίων γενικά των εθνικά Μακεδόνων στη χώρα μας και ειδικά εναντίων της Ε.Ε.Σ.-Ουράνιο Τόξο.
Παρακολουθήστε προσεκτικά το video της εκπομπής που ζητήσαμε και παραχωρήθηκε από τo ALFA tv.
Επισημαίνουμε ιδιαίτερα τις τοποθετήσεις του δημοσιογράφου:
«… καταλαβαίνετε ότι έχετε όλο το πολιτικό σύστημα εναντίων σας. Το ξέρετε, έτσι..?….»
Βουλευτής ΛΑΟΣ επισημαίνει:
1. «…αλλά όταν συμφωνήσαμε οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να μην νομιμοποιήσουμε, όλοι συμφωνήσαμε, μια ύπαρξη με 2000 ανθρώπους…»
2. « …γιατί να μιλήσω μόνο εγώ, δεν το κατάλαβα…Ήταν συμφωνία διακομματική...»
Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας αποδέχονται καταφατικά την «ατάκα - αποκάλυψη» του βουλευτή του ΛΑΟΣ σχετικά με τη συμπεριφορά βουλευτών και Διακομματικής Επιτροπής εναντίων του κόμματός μας.
Μετά από τα παραπάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι σκοπός της καθεστωτικής διακομματικής συμφωνίας είναι να προσπαθήσουν να αποκλείσουν το κόμμα από τη πολιτική ζωή, το πολιτικό γίγνεσθαι, με την ελπίδα να μην ψηφίσουν το κόμμα μας οι εθνικά Μακεδόνες και οι Έλληνες δημοκράτες. Δεν τα κατάφεραν όμως. Μερικές χιλιάδες, συνειδητοποιημένοι πολίτες και άφοβοι εθνικά Μακεδόνες επικρότησαν τη πολιτική μας, κράτησαν ελπιδοφόρο το κόμμα, κυρίως στο νομό Φλώρινας/Λέριν, όπου παραμένει σημαντικός πολιτικός φορέας της περιοχής.
Γνωρίζουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εθνικά Μακεδόνων «διστάζει» να υποστηρίξει μαζικά το κόμμα ως αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής εκφοβισμού, συκοφαντίας, λάσπης, στιγματισμού, φίμωσης εναντίων μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά επίσης τις δυσκολίες που έχει το Ουράνιο Τόξο να προσεγγίσει τη πλειοψηφία της Μακεδονικής κοινότητας όλα αυτά τα χρόνια. Για εμάς όμως οποιαδήποτε αποτέλεσμα στις εκλογές ήταν και είναι επιτυχία γιατί πολύ απλά ακόμη και ο αριθμός ψήφων του κόμματος είναι πολλαπλάσιος των 1500 Ελλήνων-Ρωμιών στην Τουρκία, που απολαμβάνουν στοιχειώδη ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα. Επομένως, η πρακτική αυτή αποτελεί διαχρονική ήττα της ελληνικής αντιμακεδονικής πολιτικής εναντίων του κόμματος μας.

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Ε.Σ. – Ουράνιο Τόξο


Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Ουράνιου Τόξου
http://www.vinozito.gr/news/2009/august06_g.asp

1 σχόλιο:

  1. Kαλά, το ύφος του Αφτιά, όταν αρχίζει και μιλάει ο Παρίσης, είναι όλα τα λεφτά ...
    Πάντως, απ' ό,τι κατάλαβα, αυτή η 'διακομματική συμφωνία' μόνο στο μυαλό του Βελόπουλου υπήρξε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή