Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Για να υπάρχει «αλυτρωτισμός» πρέπει να υπάρχουν και «αλύτρωτοι». Ποιοί άραγε είναι αυτοί;

"Οι «αλύτρωτοι» της Μακεδονίας. Για να υπάρχει «αλυτρωτισμός» πρέπει να υπάρχουν και «αλύτρωτοι». Ποιοί άραγε είναι αυτοί;"
 

Για όσους δεν πρόλαβαν να αγοράσουν και να διαβάσουν την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (ΕΦ.ΣΥΝ.) με ημερομηνία 23-24 Ιουνίου 2018 σας παρουσιάζουμε τις σελίδες 43-46 από το εξαιρετικό αφιέρωμα με τίτλο “Η μακεδονική σαλάτα της Νέας Δημοκρατίας” των Γιάννη Μπασκάκη και Δημήτρη Ψαρρά.



Οι συγκεκριμένες σελίδες 43-46 αφορούν την μακεδονική μειονότητα και το πολιτικό κόμμα Ουράνιο Τόξο το οποίο εκφράζει πολιτικά τους εθνικά Μακεδόνες στην Ελλάδα.



Ιδιαίτερο ενδιαφέρων παρουσιάζουν τα ντοκουμέντα που για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα: “Με σημειώματά του προς το Κων. Μητσοτάκη, ο Ν. Μέρτζος ανέλυε τις εκλογικές επιδόσεις του «Ουράνιου Τόξου»”, το έτος 1994.



Για τους νεώτερους που τυχόν δεν γνωρίζουν ενημερώνουμε ότι το έτος 1994 Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Μιλτιάδης Έβερτ ενώ ο Κων. Μητσοτάκης ήταν απλά επίτιμος.



 Κλίκ εδώ για να διαβάσετε συγκεκριμένες σελίδες. Καλή σας ανάγνωση

 Κλίκ εδώ για να διαβάσετε συγκεκριμένες σελίδες. Καλή σας ανάγνωση Κλίκ εδώ για να διαβάσετε συγκεκριμένες σελίδες. Καλή σας ανάγνωση
 Κλίκ εδώ για να διαβάσετε συγκεκριμένες σελίδες. Καλή σας ανάγνωση 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου