Τρίτη, Αυγούστου 16, 2011

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Θα απαντήσουμε στις ασκήσεις “πατριωτισμού”;

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση – δήλωση του Μακεδόνα Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Μελίτης / Ofcharani Παναγιώτη Αναστασιάδη / Πάντε Ασλάκοφ όπως την κατέθεσε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας /Λέριν σχετικά με όλα όσα τον κατηγόρησε ανεύθυνα σύσσωμη -σχεδόν- η πολιτική ηγεσία της Φλώρινας, κι όχι μόνο, τις προηγούμενες ημέρες.

 O Προέδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελίτης / Ofcharani Παναγιώτης Αναστασιάδης / Πάντε Ασλάκοφ

Ο Παναγιώτης Αναστασιάδης / Πάντε Ασλάκοφ στη δήλωσή του καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας /Λέριν να καταδικάσει την παρουσία νεοναζί στην Φλώρινα και να επικεντρωθεί στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες, η δήλωση κατατέθηκε στις 11 Αυγούστου 2011 ημέρα Πέμπτη με  αριθμό πρωτοκόλλου 28814.

 clip_image006

clip_image004

clip_image008

Ακολουθεί το κείμενο με την απάντηση – δήλωση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Μελίτης:


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελίτης

Πέμπτη 11/08/2011

Αριθ. Πρωτ. ___

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας.

Κοινοποίηση:

-Υπουργείο Εσωτερικών.

-Πολιτικά κόμματα Βουλευτές.

-Μ.Μ.Ε.

Θέμα: «Θα απαντήσουμε στις ασκήσεις “πατριωτισμού”;»

Κ.κ. Συνάδελφοι στο Δημοτικό Συμβούλιο,

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε.

Όπως γνωρίζετε τις τελευταίες ημέρες δέχθηκα πλήθος επιθέσεων από τοπικούς και μη τοπικούς παράγοντες. Αφορμή, το λάθος που έκανε η δημοσιογράφος της εφημερίδας Ντνεβνικ προκαλώντας παρερμηνεία των δηλώσεών μου (σημείωση: η δημοσιογράφος άθελά της έγραψε «έχουμε και Τούρκους στη Μελίτη» αντί της ορθής δήλωσης μου «έχουμε και πρόσφυγες από την Τουρκία στην Μελίτη» που εγκαταστάθηκαν στην κοινότητά μας, και ευρύτερα, μετά το 1922). Η αναμετάδοση της συνέντευξης σε εθνικιστικά μπλογκ και ιστοσελίδες του διαδικτύου χωρίς την ορθή της απόδοση στα ελληνικά και χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας για επιβεβαίωση η μη του περιεχομένου της συνέντευξης, οδήγησε επώνυμους και ανώνυμους σε σωρεία ύβρεων, απειλών, διαστρεβλώσεων, υπερβολών και ο κατήφορος συνεχίζεται.

Σύσσωμη -σχεδόν- η πολιτική ηγεσία του τόπου της Φλώρινας “έτρεξε” να κάνει το “πατριωτικό της καθήκον” και να αυξήσει τις μετοχές της στο ιδιότυπο χρηματιστήριο του Εθνικισμού.

Η τοπική ηγεσία που δεν τόλμησε να ψελλίσει το παραμικρό για την πρόσφατη ετήσια επίσκεψη-επιδρομή στη Φλώρινα των Χρυσαυγητών, ανταποκρινόμενη στην «φαιοκόκκινη δημοσιογραφία» προχώρησε σε απαράδεκτες δηλώσεις αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, σε μη σεβασμό της εκλογικής ετυμηγορίας των πολιτών της Μελίτης, ζητούν δηλώσεις μετανοίας και υποταγής από εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, πρωτοστατούν και προτρέπουν σε πολιτικό λιντσάρισμα των Μακεδόνων Ακτιβιστών και το χειρότερο, οι δήθεν "νέοι" χαλίφηδες (Σουμπάσηδες), αποδεικνύονται χειρότεροι από τους παλιούς!

Διαγκωνίζονται στο ποιος θα ξεπεράσει τον άλλον στις ασκήσεις “πατριωτισμού” γιατί έτσι πιστεύουν πως θα το εξαργυρώσουν στις επόμενες εκλογές! Άλλος πουλάει “ντοπιοσύνη” άλλος εθνικοφροσύνη άλλος ότι μπορεί. Και όλα αυτά στην καμπούρα μας και στα χωριά μας.

Σε αυτό το κυνήγι μαγισσών και Μακαρθισμού ο Αναστασιάδης δεν συμμετέχει.

Η Ιερά Εξέταση τελείωσε τον Μεσαίωνα. Σήμερα στα θέματα της παράδοσης, της γλώσσας και της εθνικής ταυτότητας των Μακεδόνων οι εκφοβισμοί και οι απειλές δεν πτοούν κανένα.

Σεβόμενος το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα σας παρακαλούσα τέτοια ζητήματα να μας απασχολούν μεν όχι όμως για να μας διχάσουν αλλά για να μας ενώσουν.

Σαν πρόεδρος Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελίτης παλεύω και θα παλεύω για να καλυτερέψω την ζωή μας στο χωριό μας σε ένα αγώνα τιμής μαζί με όλους τους συγχωριανούς μου.

Σας ζητώ και τώρα και στο μέλλον να διαφυλάξουμε τα χωριά μας και το Δήμο μας από το σαράκι του πολιτικού κανιβαλισμού. Γι αυτό σας καλώ όλους να καταδικάσουμε τις ασκήσεις “πατριωτισμού”.

Σέβομαι και τιμώ όλους τους συγχωριανούς μου και τους συνδημότες μου στο Δήμο Φλώρινας ανεξάρτητα από το τι κόμμα ψηφίζουν, τι θεό πιστεύουν, τι γλώσσα μιλάνε, σε ποια φυλή ή έθνος ανήκουν. Τα προβλήματα στα χωριά μας είναι πολλά και μεγάλα. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία της πατρίδας μας σε συνδυασμό με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτη επιβάλλουν σε όλους μας αλληλοσεβασμό και προσπάθεια για την μεγαλύτερη δυνατή ενότητα για την τοπική ανάπτυξη.

Χάθηκαν ευκαιρίες τα προηγούμενα χρόνια. Ας μην χαθούν και άλλες τα επόμενα.

Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί γιατί τα χωριά μας περιμένουν από εμάς τους εκλεγμένους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναστασιάδης Ι. Παναγιώτης

Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελίτης


Θα καταδικάσει το Δημοτικό Συμβούλιο την παρουσία νεοναζί στην Φλώρινα; Θα το δούμε στην επόμενη συνεδρίαση.

Θα ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της περιοχής Φλώρινας  όσοι κατέχουν υψηλότερα αξιώματα και αρμοδιότητες και έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για “ανθελληνισμό” το προηγούμενο χρονικό διάστημα ή θα συνεχίσουν να επιδίδονται σε ανώφελες για τον τόπο ασκήσεις “πατριωτισμού”;

Τέλος, μένει να δούμε πόσα από τα μπλόγκς που συμμετείχαν στο ανάθεμα των δήθεν δηλώσεων Αναστασιάδη θα αναδημοσιεύσουν την επίσημη δήλωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου