Παρασκευή, Ιουλίου 27, 2012

Τρυπώσαμε στο χουντοφασιστικό σάιτ!

 

Το κείμενο που θα διαβάσετε παρακάτω δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο τουκιθεμπλομ στις 15 Μαρτίου 2009 και αναφέρεται σε μια συζήτηση που έγινε στις 30 Μαΐου 2008 στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Nosotros με τίτλο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, Ο ρόλος του Ελληνικού κράτους, Το ζήτημα της Μακεδονικής μειονότητας».

Το κείμενο του Blogger Τουκιθεμπλομ αναδεικνύει –εύστοχα- πόσο δειλοί, γελοίοι και καθυστερημένοι είναι οι “παλικαράδες” του Στόχου, «ώστε έστειλαν μια κακόμοιρη να τους βγάλει το "ρεπορτάζ"».

Δυστυχώς, το 2012, αυτοί οι δειλοί, γελοίοι και καθυστερημένοι “παλικαράδες” αυξήθηκαν σε τέτοιο επικίνδυνο βαθμό εντός της ελληνικής κοινωνίας, ώστε κατάφεραν να εκπροσωπούνται επίσημα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! Και μόνο η εκπροσώπηση των νεοναζί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί απόδειξη ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο, πολύ μεγαλύτερο από ότι η οικονομική κρίση.

Η θρασυδειλία των “παλικαράδων” είναι τόσο χαρακτηριστική που, αυτές τις μέρες, επιτίθενται ακόμη και σε γυναίκα νεαρής ηλικίας λόγω της μακεδονικής της καταγωγής!

Ακολουθεί η αναδημοσίευση του κειμένου από το ιστολόγιο τουκιθεμπλομ(*):

= = = =

image

Στις 30 Μαΐου 2008 είχα παρακολουθήσει στο Nosotros μία συζήτηση για το Μακεδονικό. Την είχα πληροφορηθεί από αφίσες του δρόμου. Εκεί μίλησαν ο Κωστόπουλος του Ιού, ο Βοσκόπουλος, εκπρόσωπος του μακεδονικού κόμματος "Ουράνιο Τόξο" και η Κούρτοβικ. Ο χώρος ήταν ανοιχτός για όποιον ήθελε να παρακολουθήσει και το μικρόφωνο δινόταν σε όποιον ήθελε να μιλήσει. Ακόμα και μία παχουλή θείτσα πήρε το θάρρος και μίλησε λέγοντας κάτι για τη Β. Ήπειρο το οποίο ήταν εντελώς έξω από το κλίμα, αλλά όλοι σεβάστηκαν την άποψή της. Κάποια στιγμή η θείτσα έβγαλε μία ψηφιακή μηχανή.

Κάποιοι την είδαν, αλλά μάλλον θα σκέφτηκαν ότι πρόκειται για αναμνηστική φωτογραφία. Όπως και να έχει, κανείς δεν την εμπόδισε να τραβήξει φωτογραφίες.
Κι ύστερα, κι ύστερα... κυκλοφόρησε ο Στόχος με πρώτη σελίδα τον Βοσκόπουλο (από τη γωνία λήψης είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την φωτογραφία που έβγαλε η "απεσταλμένη" του Στόχου) και τίτλο:
ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ [...] ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ.

Στη διαδικτυακή τοποθεσία του Στόχου κάποιοι ανώνυμοι επισκέπτες είχαν σχολιάσει από κάτω: ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΑΥΤΗ!! Άλλος παρότρυνε: ΑΝΑΣΥΓΚΡΩΤΙΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΤΟΥΣ!! (sic, sic και ξανά sic)

Ας συνοψίσουμε τα ανερυθρίαστα ψεύδη των βλαμμένων: πώς γίνεται συνωμότες να συναντιούνται σε γιάφκα, αφού πρώτα έχουν διαφημίσει με αφίσες τη... συνωμοσία και μάλιστα αφήνουν ανοιχτές τις πόρτες της "γιάφκας", δέχονται τον καθένα και επιτρέπουν στις θείτσες-δαιμόνιους ρεπόρτερ του Στόκου να φωτογραφίζουν ανενόχλητες;

Ας προσέξουμε τα σχόλια: μετά από τα εμπρηστικά ψεύδη του Στόκου κάποιοι επισκέπτες της ιστοσελίδας τους προτείνουν να "αφανιστούν" οι... συνωμότες. Αν γινόταν κάποια επίθεση στο Nosotros δεν θα έπρεπε να συλληφθούν ως υποκινητές οι εκδότες της φυλλάδας;

ΥΓ: Πάντως η ψηφιακή τεχνολογία έχει αξιοποιηθεί στα χέρια του χουντοφασίστα. Λάτρεις του φακελώματος, δεν ξεχνούν το σπορ και με μια ψηφιακή κάμερα ανά χείρας φωτογραφίζουν, άλλοτε για φακέλωμα, άλλοτε για εκφοβισμό, όπως έγινε πρόσφατα (24 Φλεβάρη) στη δίκη του χρυσαυγίτη Ανδρουτσόπουλου για την απόπειρα δολοφονίας του Κουσουρή το 1998.

ΥΓ2: Στο τρέχον φύλλο του Στόχου, 12/3/2009 Αρ.Φ. 381 (1179), στη σελίδα 13 γίνεται λόγος για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών και ο αρθρογράφος με το ψευδώνυμο "Σταυροφόρος" δείχνει ενοχλημένος με την προσπάθεια να αποδοθεί η τρομοκρατική ενέργεια στον εθνικιστικό χώρο και καταλήγει: "Οι Πατριώτες έχουν αρχές και αρχ...δια (sic) και δεν κάνουν τέτοιες πούστ...κες (sic) ενέργειες."
Είναι αλήθεια τόσο γενναίοι, ώστε έστειλαν μια κακόμοιρη να τους βγάλει το "ρεπορτάζ". Αν οι πράγματικοί πατριώτες είναι τόσο "θαρραλέοι" και τόσο καθυστερημένοι όσο τα παλικάρια του Στόχου τότε πράγματι η ...πατρίς είναι σε μεγάλο κίνδυνο.

= = = =

(*) Σημείωση: Λόγω διαδικτυακής παλαιότητας μερικά links δεν υπάρχουν σήμερα. Παρόλα αυτά, το πολύ καλό κείμενο του ιστολογίου τουκιθεμπλομ, παραμένει επίκαιρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου