Κυριακή, Απριλίου 07, 2013

Η Novazora στο Αμύνταιο (βίντεο)

 

Γιορτάζοντας τα 3 χρόνια λειτουργίας της, η εφημερίδα Novazora, πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Απριλίου, χορό στο νυχτερινό κέντρο «Νυχτέρι» στην πόλη του Αμυνταίου.


Οι Εθνικά Μακεδόνες μαζεύτηκαν από διάφορα μέρη της Μακεδονίας και με τους ήχους χάλκινων, διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα της Μελίτης.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: http://anapodoi.blogspot.gr/2013/04/novazora_7.html

3 σχόλια:

  1. Το παραπάνω βίντεο να αποθηκευτεί ΑΜΕΣΑ πριν το κατεβάσει ο χρήστης του Youtube και να σταλεί στον εισαγγελέα ώστε να απαγγελθολυν κατηγορίες. Βλέπουμε καθαρά να διαπράτεται κολάσιμο αδίκημα, στο 1.57', 2.02' και 2.25.... όπου αντίστοιχα δύο κύριοι και μιά κυρία (ειδικά η κυρία με περίσσιο πάθος).... καπνίζουν ενώ ως γνωστό απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους όπως αυτός.
    Καλούμε τον εισαγγελέα να πράξει το καθήκον του ΤΩΡΑ !

    Πλάκα τέλος! Επισκεύτηκα και το ιστολόγιο που παραπέμπει ο abecedar (http://anapodoi.blogspot.gr/2013/04/novazora_7.html) κι έπαθα πλάκα! 102 σχόλια, σε 2 ημέρες σε ανάρτηση σε ένα παντελώς άγνωστο ιστολόγιο. Μάλλον πάει για Γκίνες.
    Εκείνο όμως που μου έκανε τρομερή εντύπωση δεν ήταν τόσο ο πληθώρα αλλά η πχιότητα των σχολίων, η επιστημονική και φιλολογική κατάρτηση των σχολιαστών και η ομορφιά του λόγου τους.
    Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ρήση "Ουκ εν τω πολλώ το ευ" των αρχαίων ημών προγόνων είναι κουραφέξαλα, Εμ πολλά, εμ καλά!
    Εύχομαι σε όλους αυτούς ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (όλο το 24ωρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στεφανε

    Εμένα μου έκανε αρνητική εντυπωση ότι το ιστολογιο ΑΝΑΠΟΔΟΙ στη φόρμα αποστολής σχολίων ενώ σημειώνουν -μεταξύ άλλων- ότι “Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα, που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο”, παρόλα αυτά δημοσιεύουν υβριστικά σχόλια ανωνύμων που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο εθνικα Μακεδόνες.

    Κατά λοιπά οι ΑΝΑΠΟΔΟΙ μοντάρισαν σε σύντομο χρόνo (χρόνο dt θα έλεγα) πολύ καλό βίντεο που προβάλλει θετικά τις θέσεις των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα, πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Αυτός ήταν και ο λόγος της αναδημοσίευσης στο παρών ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια, ποιός παίρνει τη μίνι συνέντευξη από τον Ιωάννου?
    όσο για τα σχόλια υβριστικού περιεχομένου στο "αναποδοι" εγώ νομίζω ότι απλά, δεν γίνεται καμμία διαλογή και ότι γράφει ο καθένας δημιοσιεύεται αυτόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή