Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2013

Ανοιχτή Επιστολή προς ΜΜΕ - Επίθεση μελών της Χ.Α. κατά Ελλήνων πολιτών.

 

rainbow
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μέλος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας - Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα (EFA-EPP)
Μέλος της Ομοσπονδιακής Ένωσης των Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN)
Στ. Δραγούμη 11 Φλώρινα/Lerin Τ.Κ. 53100; Τ.Θ. 51 Τηλ./fax 0030 23850 46548
www.vinozito.org; e-mail: rainbow@vinozito.org
clip_image002

Δελτίο Τύπου


Ανοιχτή Επιστολή προς ΜΜΕ - Επίθεση μελών της Χ.Α. κατά Ελλήνων πολιτών.
Φλώρινα / Lerin, 11 Οκτωβρίου 2013

Θέμα: Επίθεση μελών της Χ.Α. κατά Ελλήνων πολιτών.

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις για το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής διαπιστώσαμε ότι προβάλλονται από τα κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνο διάφορα γεγονότα γύρω από την εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. όπως επιθέσεις κατά των μεταναστών, βίντεο από τα «γυμνάσια»-«κατασκηνώσεις» τους, μαρτυρίες πρώην μελών κ.ο.κ .
Δυστυχώς όμως απουσιάζουν παντελώς οι επιθέσεις που έχουν γίνει από μέλη της Χρυσής Αυγής κατά μελών του Ουράνιου Τόξου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα βίας εναντίον μας είναι το βίντεο από τη παρουσίαση του Ελληνο-Μακεδονικού Λεξικού στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου τύπου 2/6/2009 όπου μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Παναγιώταρο εισβάλουν στην αίθουσα απειλούν, υβρίζουν, προβαίνουν σε τραμπουκισμούς και βιοπραγίες.

Θα εκτιμούσαμε λοιπόν χάριν της ελευθεροτυπίας να παρουσιάσετε και αυτά τα βίντεο ώστε η κοινή γνώμη να λάβει γνώση και για αυτές τις επιθέσεις προς Έλληνες πολίτες, εθνικά Μακεδόνες.

Με εκτίμηση

Το Προεδρείο.


Υ.Γ.: Γενεσιουργός αιτία για την ανάδειξη-ανάπτυξη ολοκληρωτικών ιδεολογιών σε μια κοινωνία και χώρα είναι η μη ανοχή και το χειρότερο ο μη σεβασμός της διαφορετικότητας ενός ατόμου ή μιας συλλογικότητας, μεταξύ αυτών οι εθνικές μειονότητες στη χώρα. Αν δεν γίνει ιδεολογική μεταρρύθμιση στην παιδεία αλλά και κατάλληλη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ θα εξακολουθεί να εμφανίζονται κλώνοι ολοκληρωτικών ιδεολογιών-πρακτικών μεταξύ αυτών ο φασισμός-ναζισμός που εφαρμόζεται δυστυχώς στην χώρα από την γνωστή ΧΑ.

http://www.vinozito.org/news/2013/october11_g.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου