Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

UPDATE 4/6/2014

Σήμερα 4 Ιουνίου 2014 λίγη μόλις ώρα πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου οι εκπρόσωποι του Ουράνιου Τόξου ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Λιμένα Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Σεμιναρίων της Γ’ Αποθήκης ότι ακυρώνεται η εκδήλωση και η χρήση της αίθουσας, ενώ την προηγούμενη ημέρα 3 Ιουνίου 2014 διαβεβαίωναν ότι θα την παραχωρήσουν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σήμερα 4 Ιουνίου 2014 λίγη μόλις ώρα πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου, κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, οι εκπρόσωποι του Ουράνιου Τόξου ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Λιμένα Θεσσαλονίκης της Αίθουσας Σεμιναρίων της Γ’ Αποθήκης ότι ακυρώνεται η εκδήλωση και η χρήση της αίθουσας (ενώ την προηγούμενη ημέρα 3 Ιουνίου 2014 διαβεβαίωναν ότι θα την παραχωρήσουν).
Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

 

 

 

= = = = =

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ευρωπαϊκη Ελεύθερη Συμμαχία - Ουράνιο Τόξο

Invitation to Greek Media for a Press Conference regarding the results of the recent vote for the European Parliament and the current political situation in Greece.

Press Release

Το Προεδρείο της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Λιμένα Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Σεμιναρίων της Γ’ Αποθήκης (απέναντι από το γλυπτό λιμένα) την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014 στις 12μμ.

Η συνέντευξη Τύπου θα έχει ως κύριο θέμα την αποτίμηση της εκλογικής παρουσίας του κόμματος στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, καθώς και το νέο πολιτικό τοπίο που διαγράφεται στη χώρα και την Ευρωβουλή.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο

= = =

 

Σημείωση: Θα γίνει κάθε δυνατή τεχνική προσπάθεια ώστε η συνέντευξη τύπου να μεταδοθεί ζωντανά – live (vo zivo) μέσω internet στο youtube. Μείνετε διαδικτυακά συντονισμένοι  την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ.

Το Προεδρείο της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Λιμένα Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Σεμιναρίων της Γ’ Αποθήκης (απέναντι από το γλυπτό λιμένα) την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014 στις 12μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου