Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015

NOVA ZORA και ΣΤΟΚΟΙ...Η εφημερίδα των εθνικά Μακεδόνων NOVA ZORA εκδίδεται στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, από το Μάιο του 2010, ανελλιπώς κάθε πρώτη του μήνα.
Οι Μακεδόνες την βρίσκουν τόσο στην ηλεκτρονική της μορφή στο internet όσο και στην έντυπη μορφή της, αφού διακινείται & διανέμεται σε πόλεις και χωριά χέρι – χέρι.
Η ανταπόκριση των αναγνωστών και η στήριξη της εφημερίδας μας, δείχνει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση ιδιαίτερα των Μακεδόνων.
Εκτός όμως από αγαπημένη εφημερίδα των Μακεδόνων, η NOVA ZORA φαίνεται πως είναι και… η “αγαπημένη” της ναζιστοφυλλάδας Ο ΣΤΟΚΟΣ!
Σχεδόν μετά από κάθε έκδοση της NOVA ZORA οι στόκοι του ΣΤΟΚΟΥ σερβίρουν στους αναγνώστες του στοκο-φασιστοσυναφιού τους κάποιο από τα άρθρα της εφημερίδας μας, σαν δήθεν αποκάλυψη με τη δική τους παράλογη οπτική:
Παραδείγματος χάριν, το πανηγύρι ενός μακεδονικού χωριού παρουσιάζεται απ’ τους ΣΤΟΚΟΥΣ σαν δήθεν «εκδήλωση στημένη από τον Γκρούεφσκι». Οι εκδηλώσεις ενός μακεδονικού πολιτιστικού συλλόγου παρουσιαζονται σαν «χρηματοδοτούμενες από τον Σόρρος». Kι οποιαδήποτε άλλη μακεδονική πολιτιστική εκδήλωση δεν τους αρέσει, τη “βαφτίζουν” κατά το δοκούν, αρκεί να υπηρετεί τον άρρωστο εθνικισμό τους με βάση θεωρίες συνωμοσιολογίας που πιστεύουν, αποκαλύπτοντας για μια ακόμα φορά πως αντιλαμβάνονται οι “πατριώτες” του ΣΤΟΚΟΥ τον Πολιτισμό και την Δημοκρατία.
Τελευταίο παράδειγμα η διαστρέβλωση των όσων γράφει η NOVA ZORA στο πρόσφατο φύλλο Ιουνίου 2015 για πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στη Φλώρινα και αλλού.  (Διαβάστε πρώτα το άρθρο εδώ: http://novazora.gr/arhivi/12371).  
Μετά, διαβάστε παρακάτω τίτλους & αντιδράσεις από την εφημερίδα των ΣΤΟΚΩΝ και κρίνετε μόνοι σας:
-“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ” ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΚΑΙ... “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

- ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΟΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ OI ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"…»
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΟΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ OI ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"…»
Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, 4/6/2015

Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, 4/6/2015
 

Εμείς στη NOVA ZORA φυσικά γελάμε με όλα αυτά, αν και οι συγκεκριμένοι Στόκοι είναι για κλάματα. Βρίζουν, λασπολογούν, συκοφαντούν, λασπώνουν, απειλούν και συντηρούν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα που… αλήθεια ποιον εξυπηρετεί; Σκεφθείτε το.

Όμως, εκτός από τους «ελληνόψυχους» ΣΤΟΚΟΥΣ έχουμε και δικούς μας «μακεδονόψυχους» ΣΤΟΚΟΥΣ οι οποίοι ακριβώς για το ίδιο άρθρο της NOVA ZORA του φύλλου Ιουνίου 2015 κι ακριβώς για τις ίδιες πολιτιστικές εκδηλώσεις έφτιαξαν, στο θολωμένο τους μυαλό, το δικό τους μουρλό σενάριο απ’ την αντίπερα όχθη αυτή τη φορά και λένε τα γνωστά τους ακαταλαβίστικα σενάρια συνωμοσιολογίας περί προδοσίας των Μακεδόνων από τη NOVA ZORA. Διαβάστε τι γράφουν οι «μακεδονόψυχοι» ΣΤΟΚΟΙ και κρίνετε μόνοι σας:
 ΜΕΓΑΛΟ "ΦΑΟΥΛ"! [...]
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!
http://belomorskamacedonia.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!

Και πάλι, εμείς στη NOVA ZORA φυσικά γελάμε με όλα αυτά, αν κι αυτοί οι συγκεκριμένοι «μακεδονόψυχοι» Στόκοι είναι, κι αυτοί, για κλάματα.
Αμφότεροι οι ΣΤΟΚΟΙ «ελληνόψυχοι» και «μακεδονόψυχοι», μπορούν να συνεχίσουν απτόητοι το έργο τους: 
Να υβρίζουν τη NOVA ZORA. Να προτρέπουν τους Μακεδόνες να μην συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις της NOVA ZORA. Να προτρέπουν τους Μακεδόνες να μην ψηφίζουν το μοναδικό κόμμα που κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο ως εκπρόσωπος των εθνικά Μακεδόνων της Ελλάδας και να αποτρέπουν την συμμετοχή Μακεδόνων σε πολιτιστικές εκδηλώσεις τις οποίες το θολωμένο τους μυαλό δεν εγκρίνει.
Δεν τα γράφουμε αυτά για να ανοίξουμε διάλογο με ΣΤΟΚΟΥΣ. Και αυτοί και εμείς και όλοι, κρινόμαστε. Τα γράφουμε ακριβώς για να μας κρίνει ο κόσμος.
Ευτυχώς τα γραπτά είναι δημόσια και στη κρίση του καθενός…
 GORE GLAVATA    
Η Συντακτική Επιτροπή της NOVA ZORA, 5/6/2015

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλούνται οι γνωρίζοντες πολύ καλά την αγγλική γλώσσα να μεταφράσουν επακριβώς το ανωτέρω κείμενο στα αγγλικά ώστε να ενημερωθούν επί του θέματος και οι Μακεδόνες της Διασποράς... σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία κλπ.

    Spolajvi

    ΑπάντησηΔιαγραφή