Σάββατο, Ιανουαρίου 18, 2020

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ Ν.7 ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ» ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ «ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ»



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!**

Κυκλοφορεί το τεύχος Νο. 7 - Αύγουστος 2019 της Εφημερίδας “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ” της Αδελφότητας Ντόπιων* Σερραίων «Κύριλλος και Μεθόδιος».

 

 Κυκλοφορεί το τεύχος Νο. 7 - Αύγουστος 2019 της Εφημερίδας “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ” της Αδελφότητας Ντόπιων* Σερραίων «Κύριλλος και Μεθόδιος».

Κυκλοφορεί το τεύχος Νο. 7 - Αύγουστος 2019 της Εφημερίδας “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ” της Αδελφότητας Ντόπιων* Σερραίων «Κύριλλος και Μεθόδιος».

============


* Απαραίτητη διευκρίνιση για την ονομασία Ντόπιος διότι: ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

**

Ο σύλλογος «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος» σταμάτησε να λειτουργεί στις αρχές φθινοπώρου 2019 κατόπιν μηνύσεως που άσκησε η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων» (ΠΟΠΣΜ) με Πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Τάτσιο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10/09/2019 δημοσιεύτηκε η απόφαση 185/2019 (Εκουσίας) του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών, επί της ανακοπής του Αντεισαγγελέα Σερρών που είχε ασκηθεί εναντίον της απόφασης της Ειρηνοδίκη Σιντικής που είχε αναγνωρίσει το Δεκέμβρη του 2017 το σωματείο «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος», με έδρα την Ηράκλεια Σερρών. Σημειωτέον, πανομοιότυπη μήνυση σχεδόν μ’ αυτή της ΠΟΠΣΜ του κ. Γεωργίου Τάτσιου ασκήθηκε και από τον Ηλία Παναγιώταρο, βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» η οποία τελικά βρήκε τη θέση που της άξιζε, δηλαδή στο αρχείο.

Όμως τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει και –ενδιαφέρουσα- συνέχεια:
Η ΠΟΠΣΜ του -γνωστού νεομακεδονομάχου- κ. Γεωργίου Τάτσιου, που μήνυσε το σωματείο «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος», μήνυσε επίσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) μαζί με τις αυτοαποκαλούμενες Παμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και την Κυβέρνηση της Ελλάδας διότι υπέγραψε την (προδοτική κατ’ αυτούς) Συμφωνία των Πρεσπών όταν πρόεδρος του ΣτΕ ήταν τότε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου  και –οσονούπω- η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η υπόθεση εκδικάστηκε στις  7 Δεκεμβρίου 2018.

Στο βίντεο ο κ. Γιώργος Ρωμανός –άλλος νεομακεδονομάχος κι αυτός- παραβρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης και περιγράφει τι ακριβώς άκουσε και είδε σε εκπομπή του art tv στις 16/1/2020. 




Βλέποντας και ακούγοντας το βίντεο συμπεραίνουμε ότι κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της ως Δικαστής και δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα απολαμβάνει σχεδόν πάνω από το 90% της εκτίμησης του ελληνικού λαού ως υποψήφια Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ελπίζουμε στο εφετείο Θεσσαλονίκης στις 24/2/2020 να τεθούν στο περιθώριο οι όποιοι αδιόρθωτοι νεομακεδονομάχοι και να γίνει αποκατάσταση της λειτουργίας του καταργημένου σωματείου «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος» διότι η απουσία μιας συλλογικότητας  μόνο θλίψη προκαλεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου