Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2012

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΑΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ

 

 Τυγχάνω ΠΑΟΚ-τσής από πολύ νεαρή ηλικία αλλά δεν είμαι κολλημένος ούτε άρρωστος με την ομάδα. Μου αρέσουν και ο ΑΡΗΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Το έμβλημα του Άρη

Σπάνια πηγαίνω στα γήπεδα και όταν πηγαίνω προτιμώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ και του ΗΡΑΚΛΗ χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρων γιατί στα αδιάφορα βαθμολογικά παιγνίδια οι ομάδες παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο χαλαρά μακριά από βαθμολογικές και άλλες σκοπιμότητες και το κυριότερο χωρίς την έντονα ενοχλητική παρουσία φανατισμένων άρρωστων ΠΑΟΚ-τσήδων, ΑΡΗ-ανών και ΗΡΑΚΛΗ-δων.

Το λογότυπο της ομάδας

Στο το παρελθόν έχουμε δει και διαβάσει πολλά αίσχη σχετικά με τις διοικήσεις των ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Όμως αυτό που συμβαίνει σήμερα με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Διαβάστε το παρακάτω χιουμοριστικό – καυστικό – σατυρικό και πάνω απ’ όλα αποκαλυπτικό άρθρο αναδημοσίευση από την Ελέυθερη Έρευνα και θα καταλάβετε πως οι αθλητικές πεποιθήσεις σε συνδιασμό με τις θρησκευτικές  γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης εθνικιστικών κύκλων στο χώρο του ποδοσφαίρου στη Βόρεια Ελλάδα.

= = =

http://www.freeinquiry.gr/images/logo1.jpg

Έγινε κι αυτό. Η προτελευταία κρυφή προφητεία τού μεγάλου και τόσο διάσημου πλέον Γέροντα Παστίτσιου - Elder Pastitsios, αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες κι έσκασε σα βόμβα μέσα στα γραφεία ποδοσφαιρικής ομάδας, συγκεκριμένα τού ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Η προφητεία τού γέροντα έλεγε: «Όταν ο Ιβαν ο Τρομερός κατέβει στην μικρή την Πόλη, και κάνει τούμπα στην ασπρόμαυρη γειτονιά, τότε θα σημανουν οι σάλπιγγες, τότε θα έρθει η ώρα για το ξανθόν γένος».

Ναι, αγαπητοί μου, είναι πλέον αλήθεια! Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τα ηνία τού ΠΑΟΚ και σύντομα αναμένεται και όλης τής Ρωμιοσύνης. Ένας άνθρωπος, δεξί χέρι τού Πούτιν και δημοσιοσχεσίτης ρωσικών μεγαλοεταιρειών, φέρνει ελπίδες για αναβίωση τού Βυζαντίου και ελπίδες για ένωση με την ομόδοξη Ρωσία.

Επιστροφή στα ορλωφικά λοιπόν, όταν η ομόδοξη Ρωσία υποσχόταν στρατό, όπλα και πλοία, αν οι ρωμιοί επαναστατούσαν κατά των τούρκων. Σύμφωνα με την ιστορία, η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ και η επανάσταση καταπνίγηκε στο αίμα από τους τούρκους. Παρά τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, το «ξανθόν γένος» δεν βοήθησε ποτέ τη Ρωμιοσύνη και πάντα την άφηνε εκτεθειμένη.

Όλα τα χρόνια τής ευρωκρατίας, προφητείες για το «ξανθόν γένος» έδιναν και έπαιρναν. Τι ο Παπουλάκος, τι ο πατροκοσμάς ο Αιτωλός, τι ο Αγαθάγγελος, τι ο Καντιώτης, τι ο Παστίτσιος... Καταιγίδα, παραλήρημα προφητειών... «Όλο πουτινιές είναι ο κοντός...». (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Ο υβριστής των ελλήνων).


Από πρόσφατη συνέντευξη τύπου:
Αυτή η ομάδα για 100ετίες έχει το δικαίωμα τής συνέχειας τής Κωνσταντινούπολης.
Είμαι απόγονος των βυζαντινών ελλήνων, είμαι πόντιος και πιστέψτε με, είμαι έλληνας. (Διαβάστε στην «
Ελεύθερη Έρευνα»:
Περί τής μή ελληνικής καταγωγής των μικρασιατών).
Ο Ιωάννης στο ευαγγέλιο γράφει: Με έστειλαν για να τον οδηγήσω, αλλά εγώ τον ακολούθησα.
Εμείς θέλουμε η ρωσική αυτοκρατορία με τις τεράστιες δυνατότητες να έρθει και να βοηθήσει την Ελλάδα.
Η ελληνική οικονομία θέλει τα ρωσικά χρήματα.


Και προσέξτε, μη τυχόν και σατυρίσετε ποτέ τους σπουδαίους και μορφωμένους αυτούς πατέρες μας, θα πάτε στην ψειρού, όπως ο άλλος ο βλάσφημος ο νεαρός... (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Πώς οι «απόγονοι» τού Αριστοφάνη φυλάκισαν τη σάτιρα).

Τώρα, η ιστορία μέλει να επαναληφθεί ξανά, μέσω υποσχέσεων. Η Ρωμιοσύνη πάντα περίμενε και ακόμα περιμένει βοήθεια από άλλους, επειδή δεν μπορεί ποτέ να βοηθήσει εκείνη τον εαυτό της. Είναι βλέπετε παντελώς ανίκανη. Όταν οι ρωμιοί μυριστούν χρήμα και εξουσία και βρεθούν σε θέσεις τέτοιες, είναι τόσο μα τόσο διεφθερμένοι, που ξεπουλάνε τα πάντα και κλέβουν ό,τι και όσα μπορούνε.

Κατά τα πρώτα χρόνια τής δημιουργίας τής Ρωμιοσύνης ως έθνος παρωδία, προστάτιδά της έγινε η Αγγλία, μετά η Γερμανία, μετά ξανά η Αγγλία, μετά οι ΗΠΑ και στις μέρες μας η Ε.Ε.. Πάντοτε όλους τους κορόιδευε με καλογερίστικες προφητείες και κατάρες, θαλασσοδάνεια, απατεωνιές, υποσχέσεις, κολακείες και άλλες μαλαγανιές.

Στο ίδιο πνεύμα λοιπόν, και ο ομογενής από τη Ρωσία Ιβάν ο Τρομερός... Υποσχέσεις, μεγάλα λόγια, αλησμόνητες πατρίδες, επενδύσεις, επανιδρύσεις κ.ά. τέτοια γλυκανάλατα. Την ίδια στιγμή, που η Χρυσή Αυγή τρίβει τα χέρια της, με τα ποσοστά της να ανεβαίνουν συνεχώς, έχει αναλάβει επίσημα να αναβιώσει το βυζαντινό μεσαίωνα σε συνδυασμό με την εποχή τής χούντας στη σύγχρονη Ρωμιοσύνη. Οι ελπίδες για την κάθοδο τού «χρυσού γένους» μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Άντε με το καλό, για να δικαιωθούν και οι παστίτσιοι με τους μουσακάδες τής Ρωμιοσύνης ρε γαμώτο...

= = =

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου