Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

Είναι ο αντιδυτικισμός, ηλίθιε!

 

Οι ομόφωνες δηλώσεις υποστήριξης των ελλαδικών πολιτικών κομμάτων από την αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά -μη εξαιρουμένης της νεοναζιστικής Χρυσής Αβγής- με αφορμή την απόφαση του γκαφικού “ΟΧΙ” της κυπριακής Βουλής λόγω του “κουρέματος” τραπεζικών καταθέσεων διεθνών φοροφυγάδων στην Κύπρο, θυμίζουν “άλλες ένδοξες εποχές”.

Τέτοια, τεραστίων διαστάσεων, αριστεροδεξιά γκαφική ομοφωνία είχαμε να δούμε στην Ελλάδα από την εποχή των, εξίσου, γκαφικών συλλαλητηρίων που έγιναν για το μακεδονικό, το 1992. Τότε που, αριστεροί και δεξιοί διαδήλωναν από κοινού, χέρι – χέρι, ότι “Η Μακεδονία είναι μία και είναι η ελληνική!

Η γκαφική, αυτή, ομοφωνία του ελλαδικού πολιτικού κόσμου επαναλαμβάνει διαχρονικά, και επιβεβαιώνει εκκωφαντικά, ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει σ’ αυτό το βασίλειο της Δανιμαρκίας (Ομοφωνίας).

Με αφορμή το μακεδονικό το 1992, αργά και σταδιακά, γιγαντώθηκαν οι πάσης φύσεως θεωρίες συνομωσίας που, δήθεν, σκοπό έχουν να “εξαφανίσουν” τον ελληνισμό κι έγιναν το “πιστεύω” του καθενός καθώς πρέπει πατριδοκάπηλου ελληναρά ψάλτη δεξιού κι αριστερού .

Τι κοινό έχει η  πανελλήνια γκαφική μακεδονική υστερία του 1992 με την πανελλαδική υποστήριξη του  γκαφικού “ΟΧΙ” της κυπριακής Βουλής το 2013;

Μα… φυσικά, το κοινό σημείο είναι, ο αντιδυτικισμός!

Αυτή η ομοφωνία του ελλαδικού πολιτικού κόσμου επαναλαμβάνει εκκωφαντικά, και επιβεβαιώνει διαχρονικά, ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει σ’ αυτό το βασίλειο της Δανιμαρκίας (Ομοφωνίας)!

Ο αντιδυτικισμός είναι που ενώνει την ελληνική ψευτο-αριστερά με την ελληνική ψευτο-δεξιά, ηλίθιε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου