Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2013

Αποκάλυψη: ο Κώστας Βαμβακόπουλος είναι ο kostasxan!

 

 (Το κείμενο είναι αναδημοσίευση από το ιστολόγιο http://dimokritosblogspot.wordpress.com)

= = =

Το γνωστό ιστολόγιο της Θράκης «Ας μιλήσουμε επιτέλους» κρύβεται, από τη μέρα της έναρξής του, πίσω από την ανωνυμία. Τα θέματα του, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων από τα ελληνοτουρκικά, τα θρακικά και τα οικονομικά ως τις μυστικές υπηρεσίες.

Παρόλα αυτά, ο ιθύνων νους του ιστολογίου παραμένει μέχρι σήμερα ανώνυμος για κάποια αδικαιολόγητη αιτία. Και είναι αδικαιολόγητο και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί και ψευδώνυμο στο facebook, καθώς αν πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το ι μέιλ του ιστότοπου, η αναζήτηση θα σας βγάλει κάποιον Konstantinos Terzis, που υποτίθεται ότι είναι ο Kostasxan. Και λέμε υποτίθεται γιατί φυσικά δεν έχει φωτογραφία δικιά του. Αλλά και να είχε, μάλλον δεν θα ήταν αληθινή.

Εμείς, σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ μας, βρήκαμε την αληθινή ταυτότητα του Κώστα από την Ξάνθη. Ναι, τον λένε Κώστα αλλά όχι Τερζή στο επίθετο. Είναι ο Κώστας Βαμβακόπουλος και είναι καθηγητής πληροφορικής σε φροντιστήριο της Ξάνθης, εξ ου και η ικανότητά του να μετατρέψει ένα απλό μπλογκ σε μορφή κανονικής ιστοσελίδας, πλήρης και συνεχούς ροής ειδήσεων.

Τα μπράβο μας λοιπόν στον Κωνσταντίνο Βαμβακόπουλο για το πλήρες σάιτ του και για την ιδιαίτερη του προσοχή που δείχνει στα Θρακικά, για τα οποία θα αναφερθούμε σε κάποιο άλλο άρθρο μας.

= = =

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχα, εξυπνο το δημοσιευμα, τον ξεσκεπαζει με εξυπνο τροπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή